Velkommen til Odense Skønhedsklinik

Vi er en privat ejet klinik og skole, der har været en del af branchen siden 2007.Med mere end 17 års erfaring og tusindvis af behandlinger udført hvert år, kan du være sikker på at få den bedste service og behandling.  Vi er altid up-to-date med de nyeste behandlingsformer og teknikker, og derfor deltager vi løbende i træningsprogrammer og kurser.

På vores Kursus-Center uddanner vi også hvert år mange kursister inden for branchen og er stolte af at bidrage til udviklingen af den næste generation af skønhedseksperter. Vi ved, hvor vigtigt det er, at vores klienter og kursister føler sig trygge, og derfor er det vores højeste prioritet at sikre, at du altid får den bedste service og behandling. Vi sætter en ære i at skabe en behagelig og afslappet atmosfære, hvor du kan slappe af og nyde din behandling.

Vores klinik ligger på Næsbyvej 88 i Odense N, hvor du kan besøge os og blive forkælet

Du har også mulighed for at  købe gavebeviser og produkter fysisk på klinikken eller på vores webshop, www.klinik-butikken.dk.

 

Afbudspolitik

Vi ønsker også at minde dig om vores afbudsregler.

Afbud skal ske senest 24 timer før din tid, så vi har mulighed for at booke en ny klient ind eller få en ind fra vores venteliste. Ved afbud samme dag betales 50% af behandlingen, da vi ikke kan nå at bruge den planlagte tid til en anden. Ved udeblivelse betales der 100% af behandlingen.

Hvis du bliver forhindret i at komme, bedes du ringe ind til klinikken, da afbud på dagen ikke kan ske via mail. Hvis telefonen ikke tages, indtales der en besked på telefonsvareren.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken og give dig en skønhedsoplevelse, der vil efterlade dig følelse af fornyet glød og selvtillid.

 

Klar til behandling?

Tlf: 71 20 20 68

Hvad siger kunderne?

Udvalgte behandlinger