Coolsculpting (Fedtfrysning Cryolipolysis)

fedtfrysning

Glæd dig til den mest avancerede fedtfrysningsbehandling i 2024! Vi har investeret i den nyeste maskine på markedet, som er udstyret med den seneste teknologi inden for fedtfrysning. 

Vi har alle uønskede fedtdepoter, som kan være svære at komme af med. Vores behandling giver dig mulighed for at fryse dem væk.

Vores målrettede behandling er designet til at fjerne buler og ujævnheder på kroppen ved hjælp af en særlig afkølende teknik, der gradvist nedbryder fedtcellerne over en periode på 3 måneder

Hvordan foregår behandlingen?

Det behandlede område suges ind ved et vakuumtryk af en applikator, hvor fedtceller nedkøles, nedbrydes og udskilles som affaldsstof i de efterfølgende dage med lymfen, leveren og urinen. For hver behandling fjernes ca 25% af fedtcellerne i det behandlede område.

Hvem er egnet til behandlingen?

Personer der ønsker at spot reducerer stædige og uønsket fedtdepoter uden kirurgi.

Hvem er ikke egnet til behandlingen?

Dårlige nyre og lever funktion dvs. dit udrensningssystem ikke fungerer optimalt.

Dårligt hjerte (hvilket påvirker hævelser i kroppen.

Personer med meget lidt fedt, eller meget løs hud.

Gravide eller ammende kvinder.

Personer der tager blodfortyndende medicin.

Personer med kulde allergi (Raynaud’s syndrom).

Personer som har brok.

Personer med svær sukkersyge.

Personer, som har fået lavet mere end 2 Cryolipolysis behandlinger i løbet af 1 måned.

Hvilke områder kan behandles?

Mave, baller, håndtag, overarme, lår, deller, Bh-deller, hage mm.

Hvad er Bivirkningerne??

Behandlingen er ikke helt smertefri, man kan godt mærke den kraftig sug. Der kan forekomme hævelse, rødme, ømhed, lette kramper i området, kvalme og evt. blå mærker efter behandlingen. Det gr typisk af sig selv efter 1-2. nogle klienter oplever følelsesløshed på det behandlede område, som forsvinder indenfor 2 måneder i sjældne tilfælde kan opleves lette smerter efter behandlingen.

Efter behandlingen:

Husk at drikke rigelig vand gerne 2 liter på et døgn, den næste tid hvor processen er i gang. Alm. Aktivitet kan genoptages straks efter behandlingen, dog er det en god ide at holde et par dages pause fra varme bade eller sauna, så du ikke fremprovokere hævelsen i huden.

Hvornår starter behandlingseffekten?

De første resultater kan ses efter 2 uger, men den fulde effekt tager op til 3 måneder. Det an befales at genoptage behandlingen ved behov 6-8 uger efter første behandling for at opnår de bedste resultater.

Hvor mange behandlinger kræves der?

Det er meget individuelt fra person til person, men vi anbefaler mindst 2 behandlinger på samme sted. Resultaterne kan holde længe, men det afhængige af personens kost og aktivitets vaner.

 
 

Klar til Fedtfrysning?

Tlf: 71 20 20 68

Karina Mathiasen
Karina Mathiasen
09:28 29 Mar 24
Har haft det mest fantastiske kursus i ansigtsbehandlinger hos Lana. Hun er super til at fortælle, forklare og vejlede. Alt i alt en rigtig god dag og jeg føler mig helt klart rustet til at udføre behandlinger i min klinik.Kan virkelig anbefales og jeg skal bestemt ikke udelukke at det nok ikke er sidste gang de ser mig
Grethe Connie Jensen
Grethe Connie Jensen
14:42 25 Mar 24
Virkelig godt arbejde
Trine Ebbesen
Trine Ebbesen
03:25 22 Sep 23
Anna Elizabeth Gardner
Anna Elizabeth Gardner
17:25 31 Aug 23
Jeg har idag været til et fantastisk manicure kursus hvor jeg blev undervist af Lana. Det var over alle mine forventninger og jeg kan 100% anbefale det! Mega fed oplevelse og meget lærerigt. Tusind tak:D
Se alle anmeldelser
js_loader