Drømmer du om fyldige og flotte vipper & bryn?

Så tilbyder vi alt indenfor:

  • Lash & Brow Lift
  • Retning, voks af bryn
  • Farvning af bryn & vipper
  • Vippeextensions i forskellige typer og længder

Dette er individuelle vipper, der påsættes en efter en. “Single” henviser til en enkelt øjenvippe for hver extension, mens “flat lashes” er øjenvipper, der har en flad base i modsætning til den traditionelle runde base. Dette giver et mere fyldigt udseende.

Disse vipper har et glansfuldt “våd” udseende og kan variere i længde og tykkelse. De er normalt lavet af syntetiske fibre eller silke, der giver et blankt og glamorøst udseende.

Disse vipper har en mere dramatisk form, der skaber et mere markant YY eller  V-formet look ved øjnene. De kan variere i længde og tykkelse og bruges ofte til at skabe et mere udtryksfuldt udseende.

Disse vipper består af flere tynde vipper, der limes sammen for at skabe et voluminøst og fyldigt udseende. De kan variere i antallet af vipper, der påføres på hver naturlige vippe, hvilket giver et tilpasset udseende fra naturligt til dramatisk.

Disse vipper har et blødt og naturligt udseende med spredte, uregelmæssige vipper, der ligner vingen af en sommerfugl eller bløde fjerpuder. De giver et subtilt, men alligevel elegant look

Drømmer du om naturlige fyldige og ensartede bryn eller vipper

Brow and Lash Lift: Er ideel til dig, der ønsker at løfte både dine øjenbryn og vipper. Denne behandling er perfekt til at definere og give mere form til dine bryn, samt give dine vipper et løft, der åbner dine øjne og skaber et mere vågent udseende. Det er særligt velegnet, hvis dine vipper vender nedad, og hvis dine øjenbryn har en tendens til at være krøllede eller vokse i forskellige retninger. Med Brow and Lash Lift kan du opnå både markante bryn og smukt buede vipper, der fremhæver dit ansigts naturlige skønhed.

Behandlingen udføres ikke på personer med betændelse omkring brynene eller øjne. Ridser, sår eller forbrændinger på bryn og tæt på brynene.

Kom gerne uden øjenmakeup til behandlingen

Vi tilbyder Retning af dine bryn med både pincet og  voks.

Hertil tilbyder vi også farvning af bryn og vipper, vi har lige netop den farver der passer dit behov, vi har omkring 12 nuancer i farverne, som gør det muligt at tilpasse et naturligt look, så du kan få endnu mere intensitet i dit udseende.

Bryn og vipper siger meget, og forbedre markant dit udseende.

Klar til Behandling?

Tlf: 71 20 20 68

Karina Mathiasen
Karina Mathiasen
09:28 29 Mar 24
Har haft det mest fantastiske kursus i ansigtsbehandlinger hos Lana. Hun er super til at fortælle, forklare og vejlede. Alt i alt en rigtig god dag og jeg føler mig helt klart rustet til at udføre behandlinger i min klinik.Kan virkelig anbefales og jeg skal bestemt ikke udelukke at det nok ikke er sidste gang de ser mig
Grethe Connie Jensen
Grethe Connie Jensen
14:42 25 Mar 24
Virkelig godt arbejde
Trine Ebbesen
Trine Ebbesen
03:25 22 Sep 23
Anna Elizabeth Gardner
Anna Elizabeth Gardner
17:25 31 Aug 23
Jeg har idag været til et fantastisk manicure kursus hvor jeg blev undervist af Lana. Det var over alle mine forventninger og jeg kan 100% anbefale det! Mega fed oplevelse og meget lærerigt. Tusind tak:D
Se alle anmeldelser
js_loader