Ansigtsbehandlinger

Hudterapeutisk ansigtsbehandling er målrettet klienter med hudproblemer, der har haft vanskeligheder med at opnå succes med andre behandlinger. Denne behandling kan inkludere brug af både produkter samt apparater i form af:

Hudterapeutisk ansigtsbehandling er målrettet klienter med hudproblemer, der har haft vanskeligheder med at opnå succes med andre behandlinger. Denne behandling kan inkludere brug af både produkter samt apparater i form af: RF – US – CRYO – LED – LONTO – MC – HYDRO – OZON mm til at stimulere og behandle huden på et dybere niveau. Der vil blive anvendt specialteknikker målrettet specifikt hudproblemer, såsom acne, hyperpigmentering, rosacea, aldringstegn eller andre ønskede områder. Dette kan omfatte brug af specielle masker, serum og cremer med kraftfulde aktive ingredienser. Denne omfattende tilgang kombinerer professionelle behandlinger med individuel pleje og opfølgning for at adressere komplekse hudproblemer og sikre optimale resultater for klienten. Efter behandlingen gives vejledning og anbefalinger til en passende hjemmeplejerutine, herunder produkter og metoder til at opretholde og forbedre resultaterne fra behandlingen. Når du booker denne behandling, er det meget vigtigt, at du i notatfeltet oplyser, hvilke ønsker du har, og hvad du har oplevet med din hud samt eventuelle sygdomme eller lignende. Dette vil sikre en bedre planlægning af dit forløb.
Med en diamant Slibning foretager vi en dybdegående peeling, med en ægte diamant, som fjerner blidt det yderste tørre hudlag af (overhuden) og kombineres med et vakuum hvor diamanternes grovhed justeres efter hudtype. Behandlingen stimulerer og genopbygger hudens kollagen og elastin, hvilket resulterer i en sundere, fastere, og yngre udseende, dertil øges blodcirkulationen, hvor du efter vil opnår en mere jævn og ensartet hud. Behandlingen tilbydes inkl. klassisk ansigtsbehandling og kan mod et tillæg kombineres med LED-lysterapi eller frugtsyrer behandling.. Behandlingen er ideelt for:
 • Store eller udvidede pore
 • Mindsker comedoner
 • Akne
 • Ar
 • Solskadet hud eller pigmentpletter
 • Udglatter linjer
 • Glansløs hud
 • Udjævner hudtoner
Behandlingen anbefales også som en start igen efter en lang tids pause fra ansigtsbehandlinger. For at opnå det bedste resultat, anbefaler vi altid et forløb mellem 4-6 behandlinger med 1-2 ugers interval. Klienter med ar, stor solskader og mørke pigmentpletter, anbefaler vi mellem 10-12 behandlinger.Hefter behandlingen vil huden være rød og irriteret, som aftager sig i løbet af dagen. Solbadning frarådes 2 uger, efter behandlingen – Du må gerne være ude i solen dog skal du bruge solcreme med høj solfaktor (Faktor 50 Anbefales).

En kombination af klassisk ansigtsbehandling, hvor vi anvender en skarp skalpel, som skraber det yderste hudlag meget effektivt og fjerner de dødehudceller samt ansigtsbehåring. Vi starter med professionel dobbelt afrensning, FaceMapping, Professionel eksfoliering, dermaplanning, Manuel udrensning, maske, ansigtsmassage, Fugtende og beskyttende pleje og vejledning i produkter. (Behandlingen er individuel fra person til person og skræddersyes efter hudtype og tilstand)

Med en Oxygen Dermalogica ansigtsbehandling, vil du får den klassiske ansigtsbehandling inkl. Oxygen – du vil får pustet 90% koncentreret ilt ind i huden samt tilført en høje koncentrationer af booster der passer til din hud, som går ind og giver din hud nyt liv. Behandlingen trænger hurtigt gennem hudens overflade og helt ned i dybden og arbejder effektivt.

Med denne behandling får du både en klassisk, Oxygen samt slibning i ET.Behandlingen. Det giver et strålende udseende og alt bliver bearbejdet i huden. Du kan tilkøbe Hyaluronsyre som pustes kraftigt i huden for at reducere markant rynker og fine linjer og giver ekstra fugt og  glød til huden, det koster 1000,- for 0.5 ml .

Ved Microneedling behandling, prikker vi bitte små huller i huden og laver små punktblødninger, som arbejder på højtryk og aktivere hudens ophelingsproces, der frigiver væksthormonerne, som booster kollagen-produktionen og dermed celle og hudfornyelsen. Behandlingen kombineres med klassisk Dermalogica behandling. Som en ekstra kombination til behandlingen kan, der med fordel tilkøbes Hyaluronsyre som pustes i huden for at reducere markant rynker og fine linjer og giver ekstra fugt og blød til ansigtet. PS. vi udføre ikke injektion med Hyaluronsyre, men derimod fordeler produktet på overfladen på de områder der skal behandles, og pustes og masseres i huden.

Behandlingen udjævner hudfarve og giver øjeblikkelig udstråling. Hvad er en BB-Glow Ansigtsbehandling? Ved BB Glow behandling bruges der en dermapen / microneedelig der laver mikroskopiske nanohuller i det øvre hudlag, hvor produkterne, som fx serum og meget andet kan levere produkterne direkte under huden. Med netop denne behandling bruges der en BB Glow farve / Foundation i den ønskede farve, som giver en dækkende overflade på huden, næsten ligesom du har et naturligt lag Foundation på, det er ikke en permanent makeup, da BB-Glow ikke lægges lige så dybt, men placeres i epidermis altså i de yderste hudlag, hvor farven udskilles med de dødehudceller efter nogle uger. Her er fordelen at du er fri for at sminke/dække din hud i længere tid. Samtidig er produkterne med til at stimulere kollagenproduktionen samt regenerer hudens proces. Produkterne indeholder bl.a. peptider, plantestamcelle, adenosine samt niacinemid som er årsagen til den effektivitet i behandlingen. Alle ingredienser overholder alle regler samt indhold og er indlagt i den europæiske kosmetik database kaldet CPNA.   Selve Behandlingen: Dobbelt afrens, Facemapping, hvor behandlingen skræddersyes efter hudtype og tilstand, Eksfolering, manual udrensning, microneedelig m.BB Glow, maske, ansigtsmassage, afsluttes med plejende produkter.   Hvad gør BB GLOW:
 • Udjævner hudtone
 • Udglatter huden
 • Reducerer pigmentpletter
 • Reducerer porer
 • Reducere rødme og irritation i huden
 • Minimerer mørke rander
 • Stimulerer kollagenproduktion
 • Øger hudens elasticitet
 • Fornyer og fugtigøre huden
 • Beriger huden med antioxidanter
  Varighed og Resultat: For at opnår en varighed på omkring 6-12 måneder, samt det bedste resultat anbefaler vi at du får 4-6 behandlinger med et interval på 2 uger.   Efter behandlingen:
 • Vask ikke ansigt det første døgn
 • Brug solbeskyttelse spf.50
 • Undgå sol i 14 dage efter behandlingen
 • Undgå svømmehal, solarium og sauna i en uge efter behandlingen
Hvem kan ikke behandles:
 • Kræftpatienter
 • Patienter med Blodkoagulationssygdomme
 • Patienter med infektions samt inflammatoriske sygdomme
 • Gravide og ammende
 • Voldsomme hudsygdomme, hypertrofiske ar, spørg altid inden du booker
 • Personer med forbrændinger, åbne sår eller herpes
Priser
 • 1 behandling (varighed 60-75 min) 800,-
 • 4 behandlinger, betales samlet 2400,- spar 800,-
 • 6 behandlinger, betales samlet 3000,- spar 1400,-

En LED-Lysterapi Behandling giver forskellige farve/ lys-frekvenser, niveauer og styrke til huden. Behandlingen giver glød og volume, den udglatter og gør huden mere klar, opstrammer og forbedrer hudens struktur og elasticitet, reducerer og forebygger rynker, minimerer porer og bekæmper urenheder, hjælper med at reducere betændelsestilstanden i huden, forbedre fremtoningen af ar. Behandlingen tilbydes inkl. klassisk ansigtsbehandling og udføres efter hudtype og tilstand.

Face Mapping, er en unik hudanalyse, der giver et helt præcist billede af din huds aktuelle tilstand. Din hudplejeterapeut inddeler dit ansigt i 14 zoner, som nøje undersøges og her udefra kortlægges hudtype og hudtilstand. det er med til at skræddersy din behandling og dit hjemmepleje program, så det er målrettet din huds aktuelle behov og giver de resultater, du ønsker. Ved køb af produkter for 500,- er FaceMappinig GRATIS

Professionel dobbelt afrensning, FaceMapping, Professionel eksfoliering, Manuel udrensning, Ansigtsmassage,  maske, Fugtende og beskyttende pleje og vejledning i produkter.

Dybderensende behandling (gælder KUN klienter der kommer til regelmæssig behandling 

Dybderens af hele eller dele af ansigtet. Professionel dobbelt afrensning, FaceMapping, Professionel eksfoliering, Manuel udrensning, maske, beskyttende pleje.

Hvis man har områder der kræver dybere behandling / eller tager længere tid, bookes der dobbelt behandling mod et tillæg på 150 kr.

Behandlingen er til dig, der vil have fokus på eksfoliering og dybderens.Hudterapeuten behandler huden individuelt udefra din huds behov. Professionel afrensning, SpeedMapping, Ekspres eksfoliering, Manuel dybderensning, Behandlende maske, fugtende og beskyttende cremepleje, Professionel vejledning i huden og hjemmepleje, samt råd om videre behandlingsforløb.

Related image

I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer. Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeserien bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en ide til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke. I dag forandrer og fornyr Dermalogica sig stadig med koncepter som FaceMapping® hudanalyse, MicroZone® behandling samt Skin Bar, hvor vi som professionelle kosmetologer uddanner dig som kunde i sund hud gennem hudanalyse og behandlinger samt anbefaling af produkter til hjemmepleje, der giver dig resultater.

Image result for Clear Start logo

Tlf: 71 20 20 68

Karina Mathiasen
Karina Mathiasen
09:28 29 Mar 24
Har haft det mest fantastiske kursus i ansigtsbehandlinger hos Lana. Hun er super til at fortælle, forklare og vejlede. Alt i alt en rigtig god dag og jeg føler mig helt klart rustet til at udføre behandlinger i min klinik.Kan virkelig anbefales og jeg skal bestemt ikke udelukke at det nok ikke er sidste gang de ser mig
Grethe Connie Jensen
Grethe Connie Jensen
14:42 25 Mar 24
Virkelig godt arbejde
Trine Ebbesen
Trine Ebbesen
03:25 22 Sep 23
Anna Elizabeth Gardner
Anna Elizabeth Gardner
17:25 31 Aug 23
Jeg har idag været til et fantastisk manicure kursus hvor jeg blev undervist af Lana. Det var over alle mine forventninger og jeg kan 100% anbefale det! Mega fed oplevelse og meget lærerigt. Tusind tak:D
Se alle anmeldelser
js_loader