Velkommen til “Byens Behandler” – din destination for alternativ medicin siden 2007.

Vi er engagerede i at tilbyde en bred vifte af alternative behandlinger, der spænder fra dybdegående tilgange til en masse andre terapier, der behandler kroppen både indefra og udefra.

Vores tilgang til alternativ medicin går ud over blot at lindre symptomer. Vi søger at forstå de underliggende årsager til ubalancer og arbejder med vores klienter for at genoprette harmoni på alle niveauer – fysisk, mentalt, psykisk og åndeligt.

Når du træder ind hos “Byens Behandler”, træder du ind i en verden af ​​lindring og velvære, hvor vores erfarne praktiserende kombinerer forskellige terapeutiske metoder for at skræddersy en behandlingsplan, der passer til dine unikke behov.

Velkommen til en ny æra af lindring og balance

Herunder finder du beskrivelser af de forskellige behandlinger.

Book tid under booking – Vælg “Byens Behandler” og den ønskede service

Fysiurgisk og dybdegående massage. 

Er en Dybdegående behandlings- og massageform, hvor vi arbejder helt dybt ned i vævet. Vi tager fat om muskler, sener, ledbånd og bindevæv, hvilket påvirker også kroppens nervesystemet i positive retninger. Formålet med behandlingen er at får afspændt kroppen så vidt som muligt, samt bevægeapparatet til at fungere optimalt.

IASTM-Behandling” Instrument Assisted Soft Tissue Mobilisation”

Er en klassisk kinesisk medicinsk behandlingsform indenfor skader i muskel-fascia væv. Det er en videreudvikling af Gua Sha. I stedet for hænderne anvender vi stål instrumenter til at manipulere bindevævet og arvæv. Behandlingen er ideal for karpaltunnelsyndrom, inflammationstilstande som akillessene betændelse, tennisalbue, hælspore, og meget mere

Sportsterapi

Ved Sportsterapi kombinationen vi brugen af forskellige behandlingsmetoder og teknikker, som afhjælper klienten med fysiske skader samt problematikker – Det er individuelt fra person til person hvordan vi behandler – Her arbejder vi genopbyggende, forebyggende og rehabiliterende.

Kropsterapi  

Er en kombination af effektiv behandling af fysiske og psykiske problemstillinger, gennem samtale, pulserende massage, akupressur, åndedrættet og zonepunkter. Behandlingen afhjælper og frigør fysiske og psykiske spændinger, skavanker, smerter, uro som depression, stress, angst og meget mere.

Gun massage

Det er en behandlingsform, hvor vi anvender en special pistol med forskellige hoveder, der giver hårdt pulserende stød hurtigt ned i musklerne. Bruges som regel til en hurtig behandling, eller som kombination til dine behandlinger. Anvendes på sportsfolk, fitnessudøvere, elitesportsfolk, klienter med problemer pga. dårlige arbejdsstillinger eller som akut opstående skader.

Triggerpunkt Smerte-Behandling

Har du småskavanker og uforklarlige fysiske problemer? kan det skyldes triggerpunkter. I muskelvævet kan vi have små knudeagtige sammentrækninger, som generelt er rigtige ømme og smertefulde – Om derfor kan disse triggerpunkter være årsag til dine smerter. Ved hjælpe af forskellige teknikker og redskaber samt en masse tryk, kan vi frigive dine smerter.

Krops-Akupunktur

Er en Nålebehandling og foregår ved, at vi stikker tynde nåle ind i huden og musklerne. Her vil vi sætte gang i stimulering af nerverne, som resulterer i udskillelse af smertedæmpende hormoner og øget blodgennemstrømning på lokalt området – hvilket er med til at give en smertelindrinde effekt.

Øre-akupunktur

I Øret har vi et mikrosystem, hvor der sider specifikke punkter, som er med til ar repræsentere kroppen. På hvert punkt i øret, kan vi behandle ubalancer der svarer til den kropsdel, hvor det gør ondt eller har problemer, det gør vi ved at stikke små tynde nåle i huden på de punkter i øret som skal behandle kropsdelen

Fod-akupunktur

Her arbejder vi med akupressurpunkterne på fødderne samt meridianerne i kroppen. Behandlingen er individuel, hvor vi under vurdering kan bruge forskellige redskaber som nåle, akupressur, Japansk pind eller magnet-plaster.

Cupping / vakuumterapi

Cupping er en behandlingsform hvor en anvender sugekopper, som fremkalder et vakuum på det behandlede områder, sugekopperne er enten lavet af glas eller plastik, og kan side fast eller dynamisk. Behandlingen fremmer kredsløbet, har en utrolig virkning på lymfekirtlerne, fjerner affaldsstoffer og forkynder helingsprocessen. Anvendes på en række problemstillinger, som Hovedpine, migræne, led og muskel smerte, myoser og spændinger, betændelser og meget andet.

Kompression, restitutions- og muskelbehandling

Det er en behandlingsform der er blevet anvendt en del på hospitalerne verden over, og bruges til forskellige helbredsmæssige problemstillinger, som følelsesforstyrrelser, dårlig blodcirkulation, uro i benene og krop, smerter, hævelser, væske, åreknuder, diabetes og meget mere.

Vi anvender en apparatstøvle til den del af kroppen der skal behandles, det kan være arm, ben eller underkrop, som bliver pakket og indstillet i den behandlingstype der skal til, her får apparatet frigivet en trykluft som inddeles i kamre. der masserer området via et kompressionstryk.

TENS-Behandling ”Transkutan elektrisk nerve stimulation” 

Det er en behandlingsform, hvor vi anvender små hurtige elektroimpulser, som stimulerer nerverne og aflaster smerter i området. Behandlingen er egnet til smertepatienter og folk med feks. Hælspore, achilles-smerter, skulderskader evt, inflammation ved hæftninger mellem sene og knogle.

Kinesiologitape-Behandling

Behandlingen anvendes strategisk på det område for at mindske smerter, yde støtte, forbedre ydeevne og reducere hævelse, det er et terapeutisk special tape-behandling.

EMS-Behandling ”Elektrisk muskel stimulation”

Det er en behandlingsform, som anvendes inden en manual behandling for klienter med meget stive, trætte muskler eller en klient med en lav smertetærskel, der skal have behandlet et smertefuldt området. Her anvendes kraftigere elektroimpulser med langsommere tempo, som gør at musklen trækkes sammen og afspændes op til 80 gange i sekundet.

Bambusmassage

Er en dybdegående og fast massageform, hvor vi anvender hulede bambuspinde som erstatning for hænderne, her arbejder vi større områder på engang og er ideel som en afslappende men også som en dybdegående behandling. Behandlingen er Stimulerende for muskler, nervesystemet og bindevævet, god til ødemer, ar og strækmærker, styrker dermed hudens fedt og fugtbalance.

Som en ekstra fordel er den også kollagenstimulerende.