Er en Dybdegående behandlings- og massageform, hvor vi arbejder helt dybt ned i vævet. Vi tager fat om muskler, sener, ledbånd og bindevæv, hvilket påvirker også kroppens nervesystemet i positive retninger. Formålet med behandlingen er at får afspændt kroppen så vidt som muligt, samt bevægeapparatet til at fungere optimalt.

Priser:

 • Massage (30 min.): 350,00 kr.
 • Massage (35 min.): 400,00 kr.
 • Massage (40 min.): 475,00 kr.
 • Massage (45 min.): 495,00 kr.
 • Massage (50 min.): 500,00 kr.
 • Massage (60 min.): 550,00 kr.

IASTM-stå’ for Instrument Assisted Soft Tissue Mobilisation og er en klassisk kinesisk medicinsk behandlingsform indenfor skader i muskel-fascia væv. Det er en videreudvikling af Gua Sha. I stedet for hænderne anvender vi stål instrumenter til at manipulere bindevævet og arvæv. Behandlingen er ideal for karpaltunnelsyndrom, inflammationstilstande som akillessene betændelse, tennisalbue, hælspore, og meget mere

Priser:

 • 1-2 områder (30 min.): 250,00 kr.
 • Flere områder (45 min.): 400,00 kr.

Ved Sportsterapi kombinationen vi brugen af forskellige behandlingsmetoder og teknikker, som afhjælper klienten med fysiske skader samt problematikker – Det er individuelt fra person til person hvordan vi behandler – Her arbejder vi genopbyggende, forebyggende og rehabiliterende.

Er en kombination af effektiv behandling af fysiske og psykiske problemstillinger, gennem samtale, pulserende massage, akupressur, åndedrættet og zonepunkter.

Behandlingen afhjælper og frigør fysiske og psykiske spændinger, skavanker, smerter, uro som depression, stress, angst og meget mere.

Priser:

 • (30 min.): 350,-
 • (45 min.): 450,-
 • (50 min.): 500,-
 • (60 min.): 550,-
 • (70 min.): 700,-

Det er en behandlingsform, hvor vi anvender en special pistol med forskellige hoveder, der giver hårdt pulserende stød hurtigt ned i musklerne. Bruges som regel til en hurtig behandling, eller som kombination til dine behandlinger.

Anvendes på sportsfolk, fitnessudøvere, elitesportsfolk, klienter med problemer pga. dårlige
arbejdsstillinger eller som akut opstående skader.

Har du småskavanker og uforklarlige fysiske problemer? kan det skyldes triggerpunkter.

I muskelvævet kan vi have små knudeagtige sammentrækninger, som generelt er rigtige ømme og smertefulde – Om derfor kan disse triggerpunkter være årsag til dine smerter.

Ved hjælpe af forskellige teknikker og redskaber samt en masse tryk, kan vi frigive dine smerter.

Er en Nålebehandling og foregår ved, at vi stikker tynde nåle ind i huden og musklerne. Her vil vi sætte gang i stimulering af nerverne, som resulterer i udskillelse af smertedæmpende hormoner og øget blodgennemstrømning på lokalt området – hvilket er med til at give en smertelindrinde effekt.

I Øret har vi et mikrosystem, hvor der sider specifikke punkter, som er med til ar repræsentere kroppen. På hvert punkt i øret, kan vi behandle ubalancer der svarer til den kropsdel, hvor det gør ondt eller har problemer, det gør vi ved at stikke små tynde nåle i huden på de punkter i øret som skal behandle kropsdelen

Her arbejder vi med akupressurpunkterne på fødderne samt meridianerne i kroppen.

Behandlingen er individuel, hvor vi under vurdering kan bruge forskellige redskaber som nåle, akupressur, Japansk pind eller magnet-plaster.

Cupping er en behandlingsform hvor en anvender sugekopper, som fremkalder et vakuum på det behandlede områder, sugekopperne er enten lavet af glas eller plastik, og kan side fast eller dynamisk. Behandlingen fremmer kredsløbet, har en utrolig virkning på lymfekirtlerne, fjerner affaldsstoffer og forkynder helingsprocessen.

Anvendes på en række problemstillinger, som Hovedpine, migræne, led og muskel smerte, myoser og spændinger, betændelser og meget andet.

Det er en behandlingsform der er blevet anvendt en del på hospitalerne verden over, og bruges til forskellige helbredsmæssige problemstillinger, som følelsesforstyrrelser, dårlig blodcirkulation, uro i benene og krop, smerter, hævelser, væske, åreknuder, diabetes og meget mere.

Vi anvender en apparatstøvle til den del af kroppen der skal behandles, det kan være arm, ben eller underkrop, som bliver pakket og indstillet i den behandlingstype der skal til, her får apparatet frigivet en trykluft som inddeles i kamre. der masserer området via et kompressionstryk.

Det er en behandlingsform, hvor vi anvender små hurtige elektroimpulser, som stimulerer nerverne og aflaster smerter i området. Behandlingen er egnet til smertepatienter og folk med feks. Hælspore, achilles-smerter, skulderskader evt, inflammation ved hæftninger mellem sene og knogle.

Behandlingen anvendes strategisk på det område for at mindske smerter, yde støtte, forbedre ydeevne og reducere hævelse, det er et terapeutisk special tape-behandling.

Det er en behandlingsform, som anvendes inden en manual behandling for klienter med meget stive, trætte muskler eller en klient med en lav smertetærskel, der skal have behandlet et smertefuldt området. Her anvendes kraftigere elektroimpulser med langsommere tempo, som gør at musklen trækkes sammen og afspændes op til 80 gange i sekundet.

Er en dybdegående og fast massageform, hvor vi anvender hulede bambuspinde som erstatning for hænderne, her arbejder vi større områder på engang og er ideel som en afslappende men også som en dybdegående behandling. Behandlingen er Stimulerende for muskler, nervesystemet og bindevævet, god til ødemer, ar og strækmærker, styrker dermed hudens fedt og fugtbalance.

Som en ekstra fordel er den også kollagenstimulerende.

Er en blid, rolig massageform udføres med lange dybe strøg, der giver afslapning og varme til krop og sjæl. Man anvender specielle varme sten, som er meget effektive til at skabe balance, stimulere kredsløbet, frigive affaldsstoffer i lymfesystemet, berolige nerverne, samt afspænde musklerne, hvilket og giver øvet energi og velvære.

Vi tilbyder også Gravidemassage, med mulighed for at ligge på maven uanset hvor stor maven er.

I forbindelse med graviditet bliver kroppen udfordret, nogen får problemer med iskias, andre har lændesmerter, spændinger i ryg og overkrop, ømme ben og fødder, uro og anspændthed og søvnproblemer.

Graviditetsmassage gør utroligt godt for dig, din krop, dit sind og barnet i maven.

Related image

Klar til Massage behandling?

Tlf: 71 20 20 68

Karina Mathiasen
Karina Mathiasen
09:28 29 Mar 24
Har haft det mest fantastiske kursus i ansigtsbehandlinger hos Lana. Hun er super til at fortælle, forklare og vejlede. Alt i alt en rigtig god dag og jeg føler mig helt klart rustet til at udføre behandlinger i min klinik.Kan virkelig anbefales og jeg skal bestemt ikke udelukke at det nok ikke er sidste gang de ser mig
Grethe Connie Jensen
Grethe Connie Jensen
14:42 25 Mar 24
Virkelig godt arbejde
Trine Ebbesen
Trine Ebbesen
03:25 22 Sep 23
Anna Elizabeth Gardner
Anna Elizabeth Gardner
17:25 31 Aug 23
Jeg har idag været til et fantastisk manicure kursus hvor jeg blev undervist af Lana. Det var over alle mine forventninger og jeg kan 100% anbefale det! Mega fed oplevelse og meget lærerigt. Tusind tak:D
Se alle anmeldelser
js_loader