Vil du forme din krop?
——————————
Vi tilbyder EMSCULPT- behandlinger til at styrke dine muskler og
tone og forme din krop.

EM Sculpting & Em Slim

Er du på udkig efter en metode til at forme og tone din krop på rekordtid? Velkommen til EM Sculpting – din vej til en stærkere, mere markeret krop uden den traditionelle træningsbyrde.

Hvad er EM Sculpting?

EM Sculpting er en avanceret behandlingsmetode, der sigter mod at forme og tone kroppen ved hjælp af pulserende elektromagnetiske felter.

Hvordan Virker Behandlingen?

Under behandlingen fastgøres et pulsgivende håndtag til det ønskede område, hvilket udløser tusindvis af muskelsammentrækninger på blot 30 minutter. Denne proces svarer til at udføre op til 20.000 mavebøjninger eller squats på samme tid.

Klinisk Dokumenteret Effektivitet

Metoden har vundet betydelig popularitet siden sin introduktion i 2019, især i USA. Kliniske undersøgelser har dokumenteret dens effektivitet, og den er blevet godkendt af FDA og andre sundhedsmyndigheder globalt.

Forskellen mellem EM Sculpting og Fedtfrysning

Forskellen mellem EM Sculpting og fedtfrysning er tydelig. Hvor EM Sculpting primært sigter mod at styrke og tone musklerne, fokuserer fedtfrysning på at reducere fedtdepoter.

Antal Behandlinger og Varighed

For at opnå optimale resultater anbefales det normalt at gennemføre mellem 4 og 8 behandlinger, typisk med to behandlinger om ugen over en periode på 2 til 3 uger.

Populære Behandlingsområder

Populære behandlingsområder inkluderer baller, mave, overarme, lår og lægge.

Forventede Resultater

Resultaterne af behandlingen kan variere fra person til person, men det endelige resultat forventes typisk at blive synligt nogle uger efter afslutningen af behandlingsforløbet.

Vedligeholdelse af Resultater

For at opretholde resultaterne anbefales en sund livsstil med regelmæssig motion og en passende kost. En opfølgende behandling kan også anbefales efter 6 til 12 måneder for at bevare de opnåede resultater.

 

Hvad indebærer EM Bækkenstimulator?

EM Bækkenstimulator, også kendt som elektromagnetisk bækkenbundsstimulering, er en behandlingsmetode designet til at styrke bækkenbundsmuskulaturen. Disse muskler spiller en vigtig rolle i understøttelsen af bækkenorganerne, reguleringen af vandladning og afføring, forebyggelse af livmoderprolaps og bekæmpelse af svækkelse af skedemuskulaturen efter fødsel.

Hvem kan have gavn af EM Bækkenstimulator?

EM Bækkenstimulator anbefales til personer, der lider af forskellige problemer såsom fødselsskader, sygdomme (f.eks. prostatacancer), inkontinens eller aldersrelaterede udfordringer, som kan drage fordel af at styrke deres bækkenbundsmuskler.

Hvordan virker EM Bækkenstimulator?

Traditionelle knibeøvelser kræver ofte disciplin og tid, hvilket kan være vanskeligt at opretholde i en travl hverdag. EM Bækkenstimulator tilbyder en mere effektiv løsning. Ved at sidde på et særligt designet sæde udsættes bækkenbundsmusklerne for fokuserede elektromagnetiske bølger med høj intensitet. Disse bølger frembringer tusindvis af sammentrækninger i bækkenbunden, som ikke kan opnås gennem traditionel træning.

Hvor mange behandlinger er nødvendige?

En typisk behandlingscyklus omfatter 6 behandlinger  over en periode på 3 uger. De fleste oplever dog positive resultater allerede efter 2-3 behandlinger.

Hvor lang tid varer en behandling?

En behandling med EM Bækkenstimulator tager normalt 30 minutter.

Er behandlingen smertefuld, og er der bivirkninger?

Behandlingen er smertefri, og personen forbliver fuldt påklædt under hele proceduren. Der er ingen behov for restitutionstid, og man kan vende tilbage til normale aktiviteter straks efter behandlingen. Eventuelle bivirkninger er minimale og kan omfatte en mild summen eller snurren i underlivet i op til et par timer efter behandlingen.

Hvor længe varer resultaterne?

Efter den initiale behandlingscyklus anbefales det at opretholde resultaterne med 1-2 behandlinger af 30 minutter hver halve år.

Klar til EM SCULPTING?

Tlf: 71 20 20 68

Karina Mathiasen
Karina Mathiasen
09:28 29 Mar 24
Har haft det mest fantastiske kursus i ansigtsbehandlinger hos Lana. Hun er super til at fortælle, forklare og vejlede. Alt i alt en rigtig god dag og jeg føler mig helt klart rustet til at udføre behandlinger i min klinik.Kan virkelig anbefales og jeg skal bestemt ikke udelukke at det nok ikke er sidste gang de ser mig
Grethe Connie Jensen
Grethe Connie Jensen
14:42 25 Mar 24
Virkelig godt arbejde
Trine Ebbesen
Trine Ebbesen
03:25 22 Sep 23
Anna Elizabeth Gardner
Anna Elizabeth Gardner
17:25 31 Aug 23
Jeg har idag været til et fantastisk manicure kursus hvor jeg blev undervist af Lana. Det var over alle mine forventninger og jeg kan 100% anbefale det! Mega fed oplevelse og meget lærerigt. Tusind tak:D
Se alle anmeldelser
js_loader